2010. április 27., kedd

Vonatot "vezettünk"

Sokadszorra tértünk vissza Kiskunhalasra, a fürdőbe. Már megmondani sem tudnánk, hányadszor lubickoltunk itt. De mindig történik valami újdonság. Most az, hogy a vonat vezetőfülkéjébe is beengedtek minket, ami igazán nagy öröm volt a gyerkőcöknek. Kattints tovább és nézd meg a fotókat!

2010. április 14., szerda

Robinson tábor: megkezdtük a készülődést!!!!!!!


Ki gondolta volna, hogy így elrepül az idő!? Három hónap és kezdődik a Robinson tábor!!!!! Ideje volt hát kilátogatni a területre. Fákat, bokrokat ültettünk, rendezgettük a terepet. Hiszen jön a majális is, akkorra már szépnek kell lennie a tábornak. Ha már ott voltunk, lefotóztuk, hogy néz ki most a Robinson tábor! Nézd meg!

Húsvéti meglepetés az idősek otthonának


A robinzonok és barátaik a régi laktanya helyén működő idősek otthonában is előadták a jótékonysági ünnepség műsorát. Igazán jó volt látni a nénik és bácsik arcán az örömöt. Többen megkönnyezték műsorunkat. Nézd meg a fotókat!

Büszkeségünk: a tavaszi hérics

Sehol máshol nincs ilyen nagy számban tavaszi hérics, mint Madarason. Még kutatni is idejárnak szakemberek. A robinzonok is minden évben megcsodálják a csodálatos természeti kincset. Mindig is szerettünk a természetben járni. Nézd meg fotóinkat!

2010. április 9., péntek

Robinson tábor: bővülnek a szórakozási lehetőségek

Vásároltunk egy elektromos darts táblát, amely beszél is, mindenféle program van benne. Így még több lehetőség lesz a pihenőidő kellemes eltöltésére. De lesz más is...

2010. április 6., kedd

Robinson tábor: velünk alszik a sztárvendég

Tovább folyik az egyeztetés a Robinson tábort meglátogató sztárvendéggel. Egyelőre úgy állunk, hogy a második turnusra jön el Madarasra.

2010. április 3., szombat

Húsvéti adományozás

Idén is segítettünk rászoruló madarasi családoknak. Negyven többgyermekes család fogadta el meghívásunkat, az ünnepség idejére megtöltöttük a Béke Szövetkezet székházának udvarát. Köszönjük, hogy itt lehettünk.