2012. július 8., vasárnap

Kezdődik!!!!

Július 9-én megkezdjük az idei tábort. A második hétre még lehet jelentkezni! Az idő frankó, a hangulat jó lesz, sok aranyos gyerek...mi kell még? Fotók a tábor után!

Talán még nem késő!
Többen kérdezik, lehet hozni laptopot, mp3 lejátszót és egyéb kütyüket. Kérjük, hogy inkább ne! Internet nincs, zenét nem kell hallgatni külön, mert a táborban mindig szól, vannak filmjeink is, szóval felesleges. Nem is tudnánk folyton tölteni az akksikat, sok a por, eltűnhet....csak a baj van ezekkel. Meg amúgy is: éppen arról szól egy tábor, hogy más legyen, mint otthon. El kell szakadni egy kicsit.....

Szóval TALÁLKOZUNK a táborban, vagy utána itt a neten!
Heló!

2012. július 5., csütörtök

Lehet még jelentkezni a táborba!

Senki ne ijedjen meg! Nem marad le a táborról, ha jönni akar! Valóban írtuk korábban, hogy az előlegeket lehetőség szerint határidőig rendezzék a jelentkezők. De természetesen, aki a tábor előtt pár nappal bukkan rá a táborra, az nem fizethette be korábban az előleget. Azt tanácsoljuk, hogy aki a tábor előtti napokban döntötte el, hogy jönne, TELEFONÁLJON a fentebb található INFÓ VONAL valamelyik számára és egyeztessen a vezetőséggel. Mindenkit szeretettel várunk, az a célunk, hogy mindenki eljöhessen, aki akar, de nagyon fontos, hogy tudjunk minden gyerekről! Arról is, aki nem regisztrál, csak beállít. Ők is szóljanak telefonon, mert ha az első napon 10 gyerekkel több jön, mint amit mi tudtunk, akkor az étkezésnél gondok támadhatnak. Előtte ugyanis le kell adni a létszámot. Egy a lényeg: MINDENKI BÁTRAN JELENTKEZZEN, de az a biztos, ha telefonál is!

Újra lesz akadálypálya!

Tavaly más jellege volt a tábornak, így nem volt akadálypálya. Idén viszont újra lesz! Így ismét nagyobb hangsúlyt kap az állóképesség fejlesztése és a küzdőszellem erősítése. Pályánkon, felnőtt felügyelet mellett, kúszhatnak, csimpaszkodhatnak, mászhatnak, egyensúlyozhatnak a táborozók. Akár versenyre, akár a napi feszültség levezetésére tökéletes a pálya.

Párakapuval a hőség ellen!

A meteorológia szerint 34 fok körüli hőmérséklet várható a tábor több napján is. Ezért a hőség ellen, ahogy csak tudunk, védekezünk. A ma már olyan divatos párakaput mi is bevetjük. A nap legmelegebb időszakában párakaput működtetünk, hogy ezzel is segítsünk a forróság leküzdésében. Programjainkat pedig úgy szervezzük, hogy kerüljük a tűző napot. Természetesen teljesen nem tudjuk elkerülni a sugarakat, ezért jó lenne, ha minden táborozó hozna magával naptejet a leégés elkerülésére. Ezt majd a strandon is célszerű lesz használni.

2012. július 3., kedd

2012. július 2., hétfő

Épül a tábor :-)

Bizonyára már vártátok ezt a hírt. Szombat óta épül a tábor, most megmutatjuk a legelső képeket a munkáról. Mostantól napról napra szépül a terület, jövő hétfőn pedig boldogan nyitjuk ki előttetek a nagykaput.

2012. július 1., vasárnap

Új táboros pólók!

Ismét egy újdonságról számolhatunk be. Régi táboros pólóinkat elkapkodtátok, ezért most itt vannak az újak! Új színek, új mintával! Nemsokára ezek is megindulnak a tábor felé, ahogy a többi cucc, Yupiiii!

Tuti tipp a kánikula ellen!

Gyere a Robinson táborba! Szerintünk ez egy jó tipp, ha el akarsz menekülni a következő hetek 35-40 fokos hőségétől. A tábor fái hatalmas árnyékot adnak, így erdőnkben egész szépen elviselhető a forróság. Persze azért meleg van, de a közvetlen napsütéstől, a veszélyes UV sugárzástól fáink tökéletes védelmet adnak. Tetővel fedett, oldalról nyitott, betonozott területünkön pedig csocsózhatsz, ping-pongozhatsz kártyázhatsz, sakkozhatsz, társasozhatsz, ha kedved tartja.