2013. március 28., csütörtök

Beindult a jelentkezés a táborba!

Ahogy látható, a jobb oldalon ott van az a szép kis fekete-zöld kép, arra kattintva lehet jelentkezni! Gondoljuk, már sokan vártatok rá. Biztos, ami biztos, ide is leírjuk, ami a jelentkezési lapon is olvasható:


A tábor időpontjai 2013-ban:    
I. turnus: július 8-13 -------- II. turnus: július 15-20
A tábor díja turnusonként: 20.000 Ft. Ebben minden benne van a szállástól az étkezésen át a strandolásig.



Minden információ megtalálható a táborról
a http://madrobi.blogspot.com oldalon
és a http://www.facebook.com/robinsontabor oldalon

A táborba jelentkezni az űrlap kitöltésével és 5000 Ft foglaló elküldésével lehet. A foglaló turnusonként értendő. Aki mindkettőbe jön, 2x5000 forint az előleg. Az alábbi címre várjuk az utalásokat ( rózsaszín csekken )
Gunity József, 6456 Madaras, Virág utca 2.  
AZ ELŐLEG BEFIZETÉSÉNEK HATÁRIDEJE: JÚLIUS 3.

Amennyiben nem érkeznek meg eddig az előlegek, nem tudjuk szervezni a tábort! Hiszen az előlegeket mi is előlegre fordítjuk: busz lefoglalás, étkezés megrendelés és egyéb költségek. A maradék összeg befizetése a helyszínen, a táborba érkezéskor történik.

ÚJDONSÁG! Orvosi igazolás nem kell! De a szülőnek igazolni kell, hogy gyermeke nem beteg. Ezt a táborba érkezéskor kell majd megtenni.

FONTOS: Egy űrlappal egy gyermek jelentkezhet, testvérek esetén külön-külön űrlap szükséges!
FONTOS: A kitöltő tudomásul veszi, hogy amennyiben a gyermeke mégsem jön el a táborba, a befizetett foglaló nem jár vissza. Tudomásul veszi azt is, hogy amennyiben a gyermek idő előtt hazamegy, a befizetett díjból nem jár vissza.
FONTOS: A Robinson táborban MINDIG van hely, minden jelentkezőnek tudunk sátorhelyet biztosítani.

2013. március 21., csütörtök

2013-ban is ROBINSON TÁBOR!

Amint látjátok, kikerült a hirdetésünk az idei Robinson táborról! Ez azt jelenti, hogy közeleg a kapunyitás. Mi már gondolatban ott vagyunk, sőt igen gyakran valóban ott vagyunk a helyszínen. Ha az idő engedi, figyeljük a természet éledezését, a madarak örömét. Igaz, most éppen elég rossz az idő, de legalább kiesi magát most és nyáron félelmetesen jó időnk lesz. Szóval hamarosan beindul a jelentkezés, ez már csak napok kérdése. Keressétek majd a jobb oldali sáv tetején a jelentkezés linkjét, hétvégére már ott lesz. Olvassátok a korábbi bejegyzéseket, amelyekből sok-sok mindent megtudhattok, ha esetleg még nem voltatok a Robinson táborban. Szóval jelentkezésre fel!