Csatlakozz hozzánk!

Tisztelt Szülők, kedves Lányok és Fiúk!

Rohanó világunkban  szükségünk van arra, hogy a kevés szabadidőnket   hasznosan, kellemesen töltsük el. Ennek sokféle a módja, mi egy lehetőséget ajánlunk. Mert kell egy jó csapat!
 
A Robinson Grund Klub változatos programokat kínál. Mindenkinek tartoznia kell valahová. Az oktatási, az egyesülési törvényeknek mindenben megfelelünk. Működésünk törvényes. Bennünket pedig véd a jog. Hosszabbítsd meg tagsági viszonyodat, vagy ha még eddig nem voltál tagunk, bátran csatlakozz hozzánk, ha úgy érzed, tartozni akarsz valahová, valakikhez!

A belépés feltételei:
- alapszabályunk elfogadása,
- évi 600 Ft (tagsági kártya + tagdíj)

Programjainkon nem kötelezõ mindig részt venni, arról mindenki kedve és ideje alapján dönt. Fizetős programjainkon a tagjaink a Környezetünk, természetünk alapítvány jóvoltából kedvezményben részesülnek. (2010-ben több mint 110 ezer forint érkezett a számlánkra a felajánlott 1%-okból!)

Nálunk nincs helye semmiféle megkülönböztetésnek. Bőrszín, vallás, politikai hovatartozás nálunk tabutéma, mindenkinek saját ügye. Bárhogy is érzel, mi elfogadunk téged! Lépj bátran közénk!  

Keresd Madarason Gunity Józsefet vagy Gunity Józsefnét! Vagy írj a robinsonok@gmail.com e-mail címre!