2009. május 27., szerda

Végy pólót, támogasd a gyerekeket!

Már tavaly is lehetett venni táboros pólót különféle színekben és több méretben. Az ár nem változott, most is 1000 forint darabja. A befolyt összeget visszafordítjuk a táborra, így a gyerekekre. A tábor előtt és közben is van mód pólóvásárlásra.

2 megjegyzés:

  1. Ha valóban igaz amit írtok fantasztikus dolognak tartom mind a tábort mind a ,,pólóvásárlást".
    Valóban mint 2 gyermekes gyakorló szülő Úgy érzem minden jót szeretnék megadni fiaimnak, de az a ,,jó" nem feltétlenül a legmodernebb, legmenőbb játék vagy kirándulás, hanem olyan dolgok mint TI!,- élmény, szeretet, feltétel nélküli elfogadás, a szelyes neveléshez nyújtott hatalmas segítség-!
    Úgy gondolom a mai elvadult és izgága felgyorsult világban sokkal több hasonló programok kellenének a mai gyerekeknek!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Maya!
    Köszönjük a kedves szavakat. Ha van egy kis időd, olvass bele a Régebbi írások menüpontba. Ott feltettünk egy csomó cikket a korábbi honlapokról. Szerintem bármit írnék most válaszként, nem adná vissza azt, amit valóban végzünk közösen a gyerekekkel. De a linkek közül a fotóink is beszédesek. Igaz, ettől jóval több készült, majd azokat is feltesszük.

    üdv: gigi

    VálaszTörlés