2010. május 17., hétfő

Nyertünk! A Millenárison töltjük a gyermeknapot

Sikeresen pályáztunk a Millenáris vezetőségénél, így a gyermeknapon egy busznyi madarasi gyerek lehet ott a Millenáris gyermeknapi programján. Minden költséget ők állnak, így a budapesti utazás is ingyenes lesz, csakúgy, mint a többi program. Ha tovább olvasol, megtudod, miben lesz részünk.

Hangos, táncos mulatsággal kezdjük a napot! Óriási Tündértáncházat csapunk – kecskedudással, tündérszép táncolgató lányocskával, fiúcskával. A Mesekörben pedig óriási mesét kerekítünk Hüvelyk Matyiról. Magos sarkú cipőben járva rikkancsunk – a „gólyalábas” –egész nap hangosan hirdeti a kalandok hosszú sorát. Folyton-folyvást tartanak a társasjátékozás, az ügyességi versenyek, illetve a kézműves szigetek. Időgépünk vendége egész nap a JimJam Gyermekcsatorna, amely arcfestőkkel, játékos feladatokkal, aktivitásokkal forgatja az idő kerekét. Időgépünk segítségével bepillantást nyerhetsz olyan világokba, mint például az űr, a cirkusz, a középkori vásárok forgataga – vagy éppen a dzsungel. Érdemes minél több lehetőséget kipróbálni, mert egész nap gyűjtögetheted a pontokat, amelyeket aztán értékes ajándékokra cserélhetsz.
Babajátszóházunk ezen a napon a víz alatti világok köntösébe öltözik.
Délig a Ghymes zenekarral múlatjuk az időt, majd délután megérkezik a Vásári Bábcirkusz – a Ládafia Bábszínház élő adásában. Napunk végén – gólyalábbal egyensúlyozva – mókás kalandokba keverednek a közönséggel Gulyás Laci és a Langaléta Garabonciások.
A szép május végi napot megörökítendő: kisfilmet készítünk digitális időgépünk segítségével.
Bár a nap végén bezárjuk időgépünk titkos ajtaját, ősztől ismét vár benneteket szombatonként a Millenáris családi játszóháza.
Program:
10.00–17.00 Egész napos pontgyűjtő játékok
10.00 Óriás Lépegető – Tündértáncház a legkisebbeknek
11.00 A Ghymes együttes gyerekkoncertje: Csak a világ végire
13.00 Mesekör – zenés-táncos foglalkozás
14.00 Ládafia Bábszínház: Vásári Bábcirkusz
17.00 Gulyás Laci és a Langaléta Garabonciások zenés előadása
Forrás: www.millenaris.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése