2011. június 3., péntek

Miért érdemes két turnusra jönni?

Egyszerű a válasz: azért, mert "annyira jó a csapat mindig, hogy nem elég az egy turnus". Mondják sokan azok közül, akik már rendszeresen két turnusra jönnek. Valóban, a végére mindig nagy a sírás-rívás.

Robinsonok-Robinson Tábor: DSC 0327

Ismerünk nem egy táborozót, akik az első táboruk óta összejárnak, még akkor is, ha több száz km-re laknak egymástól. Együtt buliznak, együtt ünnepelnek. Mesélik és látjuk a fotókon a közösségi portálokon. Ez nekünk nagyon jó érzés, mert törekszünk is erre. Hogy nem csak az internet, a chat jelentse az emberi kapcsolatokat, hanem a személyes találkozások.

Persze tudjuk, hogy ez dupla annyi kiadás. Pláne, ha testvérek jönnek. Ha azonban azt vesszük, hogy a táborok zöme 30-40 ezer forint körül van 6 napra, akkor nálunk ebbe két turnus is belefér. Vagyis 12 nap, 10 éjszaka. Forintosítva azt jelenti ( két turnust számolva ), hogy naponta 2500 forintba kerül a tábor. Ebben 5 étkezés van benne naponta, a két strandolás, a buszozások, az összes program, az összes játék és sportlehetőség. (Tudunk olyan táborról, ahol külön kell fizetni a csocsóért vagy a dartsért és a többi játékszerért.) A napi 2500 forintban benne van a sátor is, amit a tábor biztosít ( lehet persze hozni sajátot ). A fürdés, az áram és a vízhasználat is. Egyszerűsíthetjük a dolgot: napi 2500 forintba akkor is "kerül" a gyermek, ha egész nyáron otthon van. Mert akkor is eszik, kér zsebpénzt, esetleg strandolni akar, megy fesztiválra, ott költekezik és így tovább. Akkor már sokkal hasznosabb, ha velünk tölti a nyár egy részét. Tartalmas programok, sok szórakozás és sok kedves gyermek között. Szerintünk.

Ha nyári tábor, akkor Robinson tábor!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése