2011. június 27., hétfő

Robinson tábor: ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS!

Tudjátok, szeretünk különleges dolgokat csinálni, hogy a legeslegjobb legyen minden a táborban. Ezért hát egy huszáros vágással úgy döntöttünk: mit nekünk reggeli fürdőzés! Majd ESTE! Szóval a lényeg: idén nem kora reggel indulunk Mórahalomra, hanem ebéd után és 22 óráig a medencékben leszünk. Na???? Reggel legalább nem kell kapkodni ( nem marad majd a táborba a fürdő gatya ), este pedig már nem kell majd zuhanyozni a táborban. Amúgy a fürdőt kibővítették, fedett gyermek fürdőt csináltak csúszdákkal, nagyon jó lesz majd. Itt van az Erzsébet fürdő honlapjáról egy írás:

"A gyermekfürdő egyik fő eleme a többszintű kalandmedence, melyen helyenként csak szigeteken, lépcsőkarokon illetve hidakon lehet keresztüljutni és az élményelemek teljes tárháza – sodrófolyosó, vízesés fal, pezsgőpadok, dögönyözők, buzgárok, stb. – megtalálható benne. A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt....

Az országosan is egyedülálló szaunapark és a hozzá relax medencetér tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára. A földszinti szaunavilágban a felnőtteket gőzkabin, finn-, aromaterápiás-, és infra szaunák, termálvizes relax medence, kneipp medence, csobbanó medence, valamint jégkása kút várja. A galéria részen rengeteg nyugágy és pihenőterület, valamint egy fürdőruha nélkül használható naturista szaunablokk található pezsgőmedencével, trópusi élményzuhannyal, infra-, és bio szaunával, valamint egy udvari orosz szaunával. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése